MIKA anordnar frukost eller hämtning av frukostpåsar 10 kr/st varje helgfri mån, ons och tors kl 9-11.30. Tisdagar kl.13-15 olika aktiviteter eller socialpromenad med fika efteråt. MIKA hjälper till att dela ut middagsportioner och kläder vid akuta behov! Om du behöver någon att prata med boka gärna in en tid antingen via telefon eller träffas vi på MIKA!
Tfn: 072 670 67 70
Epost: anneli.einarsson@mikadiakoni.se

Om ni som privatperson eller företag vill stödja MIKA:s arbete så är vi oerhört tacksamma, stödet skapar möjligheter att göra vardagen lite bättre för våra Medmänniskor i Karlshamn.
Swish 123 544 66 38 eller konto
8153-9 437 11 20-9

 

MIKA - En mötesplats för alla

Till MIKA:s mötesplatser är alla MedMänniskor i Karlshamn hjärtligt välkomna! Vi skapar mötesplatser dit ni kan komma för att finna gemenskap men även för att äta frukost för en billig peng och erbjuder olika meningsfulla aktiviteter och möten.

 

ÖPPETTIDER

Mån, ons och
Tors, frukost9,00-11-30
Tisdagar13.00-15.00
akitvitet

MIKA en allmännyttig ekumenisk förening

Föreningen MIKA - diakonal samverkan i Karlshamn, Medmänniskor i Karlshamn bildades 2017. Huvudmän för MIKA är kyrkor och trossamfund anslutna till Sveriges kristna råd och verksamma i Karlshamns kommun. Dessa beslutar om och står bakom MIKA:s målsättning och stadgar.

På MIKA kan man umgås, spela spel, läsa dagstidningen, äta frukost eller fika. Det anordnas även olika aktiviteter  efter olika tema och säsong! Håll er uppdaterade för att inte missa våra aktiviteter!

Frukost på MIKA Frukost på MIKA


 

Aktiviteter efter säsong och tema

Vi på MIKA har tidigare anordnat  olika aktiviteter efter säsong och tema: Stick och virkkvällar, Smakfesten, soppluncher med andakter,  höstpyssel, julpyssel, påskpyssel, matlagningskurser, bakningskvällar, uteaktiviteter med stadsvandringar, svampplockning, korvgrillning, tipspromenader och trädgårdspyssel samt brädspel, målning, bingo med mera.