Obs! MIKA:s soppkök stänger vi ner tillfälligt från den 11 mars och några veckor framöver pga ökad risk smittspridning Corona

MIKA har stängt sina inomhusverksamheter på grund av pandemin och släpper inte in några besökare!

MIKA erbjuder: frukostpåsar varje helgfri mån, ons och tors kl 9-11.30 att ta med, bokning av samtalspromenader, kontakt via telefon, akuta behov mat, kläder, språkcafe måndagkväll digitalt
Tfn: 072 670 67 70
Epost: anneli.einarsson@mikadiakoni.se

Om ni som privatperson eller företag vill stödja MIKA:s arbete så är vi oerhört tacksamma, stödet skapar möjligheter att göra vardagen lite bättre för våra Medmänniskor i Karlshamn.
Swish 123 544 66 38 eller konto
8153-9 437 11 20-9

 

MIKA - En mötesplats för alla

Till MIKA:s mötesplatser är alla MedMänniskor i Karlshamn hjärtligt välkomna! Vi skapar mötesplatser dit ni kan komma för att finna gemenskap men även för att äta frukost och lunch för en billig peng och erbjuder olika meningsfulla aktiviteter och möten.

Besök MIKA:s språkcafé dit du är välkommen antingen du behöver träna svenska eller behöver ha stöd och hjälp med till exempel SFI läxa, stöd i kontakt med myndigheter med mera. Men även du som är nyfiken på olika kulturer kom till MIKA och ge lite av din tid genom att spela spel, fika, tala svenska med våra nyanlända och få möjlighet till intressanta och roliga samtal om allt mellan himmel och jord!
VÄLKOMMEN TILL MIKA!

ÖPPETTIDER

Mån, ons och
Tors, frukostpåse9,00-11-30
Tors soppkök11.30-13.00

MIKA en allmännyttig ekumenisk förening

Föreningen MIKA - diakonal samverkan i Karlshamn, Medmänniskor i Karlshamn bildades 2017. Huvudmän för MIKA är kyrkor och trossamfund anslutna till Sveriges kristna råd och verksamma i Karlshamns kommun. Dessa beslutar om och står bakom MIKA:s målsättning och stadgar.

På MIKA kan man umgås, spela spel, läsa dagstidningen, äta frukost eller lunch. Det anordnas även olika aktiviteter  efter olika tema och säsong! Håll er uppdaterade för att inte missa våra aktiviteter!

Frukost på MIKA Frukost på MIKA


 

Aktiviteter efter säsong och tema

Vi på MIKA anordnar olika aktiviteter efter säsong och tema: Stick och virkkvällar, , höstpyssel, julpyssel, påskpyssel, matlagningskurser, bakningskvällar, uteaktiviteter med stadsvandringar, tipspromenader och trädgårdspyssel samt brädspel, målning, bingo med mera.